Krēmam
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 ºC temperatūrai. Sagatavo mafinu formu, katrā iedobē ieliekot papīra bruncīšus.
Bļodā samaisa miltus, pūdercukuru un cepamo pulveri. Izkausē sviestu un iemaisa miltu maisījumā.
Atsevišķā bļodā sajauc kopā olu, pienu un izkausētu šokolādi.
Abas mīklas savieno kopā un izmaisa, līdz masa ir viendabīga.
Kumkvatus sagriež šķēlītēs un iemaisa mīklā.
Mafinu formiņas piepilda ar mīklu līdz ½, maksimāli – ⅔, un cep 180 ºC temperatūrā 15–20 minūtes. Gatavību pārbauda, mafinos iedurot koka irbulīti. Ja irbulītis sauss – mafini gatavi.
Sagatavo krēmu: sviestu ar mikseri sakuļ krēmīgu. Turpinot kulšanu, pa ēdamkarotei pievieno vārīto kondensēto pienu, līdz abas vielas ir pilnībā savienojušās kopā viendabīgā masā. Visbeidzot pakāpeniski, pa tējkarotei pievieno kakao pulveri. Krēmu atdzesē 15– 20 minūtes ledusskapī.
Krēmu pilda konditorejas tūtā vai vienkārši maisiņā, kam stūrītī izgriezts mazs caurumiņš, un visapkārt mafiniem dekorē tievus krēma “tārpiņus”.
Rotā ar krāsainām šokolādes oliņām vai kumkvatu šķēlītēm.
Komentāri: