fbpx

Lasis siera panējumā ar kokosriekstu garnelēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g tīģergarneles (tā, lai katram sanāk 3)
  • 600 g svaigs lasis vai forele
  • 2 olas
  • 1 tējkarote ķiploku sāls
  • ½ tējkarote citronpiparu
  • 100 g kokosriekstu skaidiņas
  • 100 g rīvmaizes
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
  • 1 bundža kokosriekstu piena
  • 1 apelsīns
  • 6 timiāna zariņi
  • 200 g cieta tipa siera
  • 3 ēd.k. miltu
  • 2 ēd.k. sakapātu pētersīļu
  • 4 pastinaki
  • 4 burkāni
  • 1čili pipars
  • paprikas pulveris

Pagatavošana

  1. Pagatavo biezeni. Dārzeņus nomizo un izvāra, pievieno kokosriekstu sviestu, sakapātu čili, kokosriekstu pienu un sablenderē to visu viendabīgā masā.
  2. Sagatavo 3 bļodas. Vienā bļodā sakuļ divas olas, otrā sajauc miltus ar citronpipariem un ķiploku sāli, trešajā sajauc rīvmaizi un kokosriekstu skaidiņas.
  3. Garneles apvārta miltos, tad olā un tad kokosriekstu skaidiņu maisījumā. Kokosriekstu garneles kārto uz cepamā papīra.
  4. Lasi atdala no asakām, noņem ādu, viegli apsāla un pievieno sulu no ½ apelsīna. Apslaka ar olīveļļu.
  5. Atsevišķā bļodā sajauc cietā tipa sieru, pētersīļus un paprikas pulveri. Zivi apviļā maisījumā un liek uz cepampapīra blakus garnelēm.
  6. Cep 180 grādos 10-12 minūtes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: