Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Lasis siera panējumā ar kokosriekstu garnelēm
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
300 g tīģergarneles (tā, lai katram sanāk 3)
600 g svaigs lasis vai forele
2 olas
1 tējkarote ķiploku sāls
½ tējkarote citronpiparu
100 g kokosriekstu skaidiņas
100 g rīvmaizes
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
1 bundža kokosriekstu piena
1 apelsīns
6 timiāna zariņi
200 g cieta tipa siera
3 ēd.k. miltu
2 ēd.k. sakapātu pētersīļu
4 pastinaki
4 burkāni
1čili pipars
paprikas pulveris
Pagatavošana
Pagatavo biezeni. Dārzeņus nomizo un izvāra, pievieno kokosriekstu sviestu, sakapātu čili, kokosriekstu pienu un sablenderē to visu viendabīgā masā.
Sagatavo 3 bļodas. Vienā bļodā sakuļ divas olas, otrā sajauc miltus ar citronpipariem un ķiploku sāli, trešajā sajauc rīvmaizi un kokosriekstu skaidiņas.
Garneles apvārta miltos, tad olā un tad kokosriekstu skaidiņu maisījumā. Kokosriekstu garneles kārto uz cepamā papīra.
Lasi atdala no asakām, noņem ādu, viegli apsāla un pievieno sulu no ½ apelsīna. Apslaka ar olīveļļu.
Atsevišķā bļodā sajauc cietā tipa sieru, pētersīļus un paprikas pulveri. Zivi apviļā maisījumā un liek uz cepampapīra blakus garnelēm.
Paldies rit taisisu:) paslaik visu esmu meginajusi viss garso:)