Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Lasis krēmīgajā spinātu mērcē
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
800 g laša filejas
sāls un pipari pēc garšas
100 g spinātu
200 ml saldā krējuma
100 g saulē kaltētu tomāts
Pagatavošana
4 porcijām
Lasi iemasē ar sāli un pipariem. Uzkarsē pannu, un liek cepties laša gabaliņus ar ādu uz augšu. Kad lasis ganrīz izcepies, to apgriež otrādi uz pannas.
Pievieno spinātus, smalki sagrieztus saulē kaltētus tomātus, pārlej saldo krējumu un atstāj zem vāka sautēties 3 minūtes.
Padoms – pasniedziet krēmīgo lasi ar pastu, kuskusu vai bulguru. Interesantākai garšai mērci beigās var papildināt ar kaperiem vai rīvētu citrona miziņu.
Komentāri: