Lasis krēmīgajā spinātu mērcē

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 800 g laša filejas
  • sāls un pipari pēc garšas
  • 100 g spinātu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 100 g saulē kaltētu tomāts

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Lasi iemasē ar sāli un pipariem. Uzkarsē pannu, un liek cepties laša gabaliņus ar ādu uz augšu. Kad lasis ganrīz izcepies, to apgriež otrādi uz pannas.
  2. Pievieno spinātus, smalki sagrieztus saulē kaltētus tomātus, pārlej saldo krējumu un atstāj zem vāka sautēties 3 minūtes.

Padoms – pasniedziet krēmīgo lasi ar pastu, kuskusu vai bulguru. Interesantākai garšai mērci beigās var papildināt ar kaperiem vai rīvētu citrona miziņu.

Komentāri: