Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Kvinojas un ābolu mafini
Viegla
līdz 1 h
8 personām
Sastāvdaļas
50 g eļļas
350 g paniņu
260 g miltu
1,5 tējkarotes cepamā pulvera
šķipsna sāls
1 tējkarotes kanēļa
100 g cukura
250 g sarkanās kvinojas, vārīta
3 āboli
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai.
Mafinu formās liek cepamos papīriņus.
Bļodā iesijā miltus, kanēli, sāli un cepamo pulveri. Pievieno cukuru un samaisa.
Atsevišķā traukā nosver paniņas, eļļu un kvinoju, un arī šīs sastāvdaļas samaisa. Abu trauku saturu savieno, liek klāt kubiņos sagrieztus ābolus un samaisa.
Mīklu pilda papīra formiņās. Liek cepties krāsnī 28–30 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: