Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Katrīna Mame
Kvinojas čili ar kakao
Viegla
līdz 1 h
3 personām
Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes eļļas cepšanai
1 sīpols
2 daiviņas ķiploku
1 svaigs čili pipars (vai mazāk, ja negribas tik asu)
1 paprika
140 g konservētas kukurūzas
1 tējkarote Sonnentor kumīna sēklu
1 tējkarote malta Sonnentor koriandra
½ tējkarotes Sonnentor čili pulvera
240 g konservētu tomātu
150 ml dārzeņu buljona
80 g Rapunzel kvinojas
1 ēdamkarote kakao
šķipsna sāls
PASNIEGŠANAI:
sauja svaiga koriandra
1 avokado
3 ēdamkarotes skāba krējuma
1 laims
120 g Rapunzel brūno rīsu
Pagatavošana
Sīpolu, ķiplokus un čili sakapā un liek katliņā cepties sakarsētā eļļā apmēram 7 minūtes, līdz sīpols kļuvis caurspīdīgs.
Papriku sagriež vidēja izmēra gabalos un kopā ar kukurūzu, kumīnu, koriandru un čili pulveri pievieno katlā. Maisot visu apcep 2 minūtes.
Katlā pievieno konservētus tomātus, buljonu un kvinoju. Uz nelielas uguns vāra 35 minūtes, līdz kvinoja ir gatava. Ik pa laikam apmaisa, lai nepiedeg.
Pievieno kakao un sāli, kārtīgi samaisa. Pasniedz ar vārītiem brūnajiem rīsiem, avokado šķēlēm, svaigu koriandru un skābo krējumu.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Sojas gabaliņi pašgatavotā ķiploku terijaki mērcē ar čili majonēzi
Kišs Loreina
Krāsnī cepti vasaras dārzeņi
Bezē rulete ar dzelteno plūmīšu pildījumu
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: