Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Produkti
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
Katrīna Mame
Kvinojas čili ar kakao
Viegla
līdz 1 h
3 personām
Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes eļļas cepšanai
1 sīpols
2 daiviņas ķiploku
1 svaigs čili pipars (vai mazāk, ja negribas tik asu)
1 paprika
140 g konservētas kukurūzas
1 tējkarote Sonnentor kumīna sēklu
1 tējkarote malta Sonnentor koriandra
½ tējkarotes Sonnentor čili pulvera
240 g konservētu tomātu
150 ml dārzeņu buljona
80 g Rapunzel kvinojas
1 ēdamkarote kakao
šķipsna sāls
PASNIEGŠANAI:
sauja svaiga koriandra
1 avokado
3 ēdamkarotes skāba krējuma
1 laims
120 g Rapunzel brūno rīsu
Pagatavošana
Sīpolu, ķiplokus un čili sakapā un liek katliņā cepties sakarsētā eļļā apmēram 7 minūtes, līdz sīpols kļuvis caurspīdīgs.
Papriku sagriež vidēja izmēra gabalos un kopā ar kukurūzu, kumīnu, koriandru un čili pulveri pievieno katlā. Maisot visu apcep 2 minūtes.
Katlā pievieno konservētus tomātus, buljonu un kvinoju. Uz nelielas uguns vāra 35 minūtes, līdz kvinoja ir gatava. Ik pa laikam apmaisa, lai nepiedeg.
Pievieno kakao un sāli, kārtīgi samaisa. Pasniedz ar vārītiem brūnajiem rīsiem, avokado šķēlēm, svaigu koriandru un skābo krējumu.
Jūs varētu interesēt
Pavlovas ar ķirbju sviestu
MANGO UN PAPRIKAS SALSA
Laiks parūpēties par garšīgu nākamo gadu! Abonē žurnālu Pie Galda!
Lasīt vairāk
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: