Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Kukurūzas un zirņu pankūkas
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
Kukurūzas pankūkām:
1 vistas fileja
200g konservētas kukurūzas
neliela buntīte pētersīļu
1 ola
3 ēdamkarotes miltu
Eļļa cepšanai
Zirņu pankūkām:
200g saldēti zaļie zirnīši
paliela bunte piparmētru
½ tējkarote medus
šķipsniņa sāls
100g fetas siera
1 ola
Pagatavošana
Vistu sagriež mazos kubiņos un mazliet apcep uz pannas.
Palielā bļodā sakuļ olu un pievieno, kukurūzu, sakapātus pētersīļus, sāli un apceptos vistas filejas gabaliņus. Pievieno miltus, līdz masa kļūst saturīga.
No iegūtās kukurūzas masas veido plāceņus un cep nelielā eļļas daudzumā, līdz tie no abām pusēm viegli zeltaini.
Zaļos zirnīšus noblanšē karstā ūdenī.
Palielā bļodā sakuļ olu un tai pievieno zaļos zirnīšus, sadrupinātu fetas sieru, medu, sāli un smalki sakapātu piparmētru un miltus.
No zirņu masas veido plāceņus un cep pāris minūtes no abām pusēm nelielā eļļas daudzumā.
Gatavas pankūkas pasniedz siltas, ar plaucētu olu, ja vēlas.
Komentāri: