Kartupeļu masai pievieno sarīvētu sieru un kukurūzas cieti. Visu kārtīgi samaisa.
Masu liek uz dēlīša, kas pārklāts ar pārtikas plēvi. Pa virsu liek vēl vienu pārtikas plēves kārtu, un visu izrullē 1 cm biezumā. Liek saldētavā uz 30 minūtēm.
Sastingušo masu sagriež standziņās apmēram 1 cm platumā. Liek saldētavā uz 1 stundu.
Standziņas fritē uzkarsētā eļļā apmēram 3–4 minūtes, līdz tās ir zeltaini brūnas un kraukšķīgas.
Lieko eļļu nosusina, un pasniedz siltus ar mērci pēc izvēles.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: