Krāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai (ja iespējams, grila režīmā). Nomizo un sagriež burkānus 1 cm biezās ripiņās, tos izkārto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Pārlej ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas un bagātīgi pārkaisa ar sāli. Pannu liek aptuveni 10 cm no cepeškrāsns augšas. Burkānus grilē ~ 15–20 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz tie ir mīksti un sabrūnējuši.
Uzvāra buljonu, tam pievieno ingvera sakni un pāris zariņus timiāna, vāra uz vidējas uguns 15 minūtes.
Katliņā lej atlikušo olīveļļu, to karsē uz vidējas uguns, pievieno sīpolus, cep, līdz tie viegli brūni un mīksti, tad pievieno ķiplokus un burkānus. Pievieno buljonu, visu apmaisa un vāra 5–10 minūtes, līdz burkāni ir pietiekami mīksti, lai tos sablendētu.
Zupu blendē, līdz tā viendabīga. Ja tā šķiet pārāk bieza, var pievienot vēl buljonu vai vārītu ūdeni. Iemaisa malto kumīnu, sāli un piparus pievieno pēc garšas.
I have to agree with your statement with this issue and