Krāsnī cepti tomātiņi un sparģeļi

Viegla
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 2 ķekari ķiršu tomātiņu
  • 1 iepakojums sparģeļu
  • 100 g prošuto šķiņķa
  • olīveļļa
  • 1 ēdamkarote brūnā cukura

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai. Karstumizturīgā traukā liek tīrus tomātiņus, pārlej ar olīveļļu un pārber ar cukuru, šķipsnu sāls un pipariem (pēc garšas).
  2. Liek krāsnī un cep 15–20 minūtes. Tikmēr sagatavo sparģeļus – nogriež vai nolauž kāta kokainos galus. Katru sparģeli ietin žāvētās gaļas šķēlītē.
  3. Kad sparģeli sarullēti un tomāti jau mazliet sacepušies, liek tos krāsnī klāt pie tomātiem un cep vēl 10 minūtes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: