Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Krāsnī cepti tomātiņi un sparģeļi
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
2 ķekari ķiršu tomātiņu
1 iepakojums sparģeļu
100 g prošuto šķiņķa
olīveļļa
1 ēdamkarote brūnā cukura
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai. Karstumizturīgā traukā liek tīrus tomātiņus, pārlej ar olīveļļu un pārber ar cukuru, šķipsnu sāls un pipariem (pēc garšas).
Liek krāsnī un cep 15–20 minūtes. Tikmēr sagatavo sparģeļus – nogriež vai nolauž kāta kokainos galus. Katru sparģeli ietin žāvētās gaļas šķēlītē.
Kad sparģeli sarullēti un tomāti jau mazliet sacepušies, liek tos krāsnī klāt pie tomātiem un cep vēl 10 minūtes.
Komentāri: