Edgars Sanders ir izcils vegānās virtuves lietpretējs, bet viens no retajiem, kurš ļoti labi prot gatavot arī gaļas ēdienus. Pavārs, kurš prot vienkārši pasniegt izcili saderīgas garšas un vienmēr noformēt Michelin restorāna cienīgā izskatā.
KRĀSNĪ CEPTI SAKŅAUGI AR GURĶU UN JOGURTA MĒRCI
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 biete
2 burkāni
1 kālis
1 puravs
4 mazi kartupeļi
½ ziedkāposta
sāls, pipari, olīveļļa
MĒRCEI
svaigi spiesta sula no 2 garajiem gurķiem
1 ēdamkarote mārrutku
3–4 ēdamkarotes sojas jogurta
sauja salātlapu
garšaugi – dilles, pētersīļi, lociņi u.c.
sāls
Pagatavošana
Dārzeņus nomizo, sagriež palielos gabalos un liek uz cepamās plāts. Pievieno eļļu, sāli un piparus, un liek krāsnī cepties 180 °C temperatūrā 20 minūtes.
Gurķu sulā iemaisa mārrutkus, sojas jogurtu un smalki sagrieztas salātlapas. Pievieno smalki sakapātus garšaugusun sāli. Pievieno vēl sāli, mārrutkus vai jogurtu pēc garšas.
Kad dārzeņi gatavi, liek tos zupas šķīvī un aplej ar mērci.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: