Krāsnī cepta zivs ir veselīga maltīte, tā izskatās eleganti un prasa salīdzinoši maz laika un darba. Ja to vēl garšīgi pagatavo!
Šoreiz mūsu uzdevums ir nevis viena konkrēta recepte, bet gan formula kā panākumu atslēga, lai jums zivs vienmēr būtu garda. Un formula ir vienkārša.
Jāņem vērā, ka zivs garša ir maiga un tai nevajadzētu izvēlēties pārāk izteiktus garšaugus, piemēram, rozmarīnu, kumīnu vai koriandru.
Ideāli, ja jums ir cepeškrāsns ar tvaika funkciju. Šādā cepeškrāsnī cepta zivs būs sulīgāka un aromātiska, jo tvaika funkcija nozīmē to, ka ūdens radītais tvaiks vienmērīgi cirkulē pa cepeškrāsns telpu un mitrina gan pašu zivtiņu, gan tās pildījumu, tādējādi pastiprināti ‘izvelkot’ pildījumam izvēlēto garšvielu dabisko aromātus.
vai:
Komentāri: