Hurmu sagriež aptuveni 1 cm biežās šķēlēs, pārlej ar medu un cep līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes.
Sorbertam paredzētās sastāvdaļās liek blenderī un sablendē viendabīgā masā. Masu liek saldējuma mašīnā vai arī saldētavā un ik pēc 30–60 minūtēm apmaisa, kamēr masas sasalusi. Krāsnī ceptās medainās hurmas ar viegli citrusīgo hurmas sorbertu garšos lieliski!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: