Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai augšas un apakšas režīmā.
Noskalo vistu zem auksta ūdens un liek to karstumizturīgā cepamajā traukā. Nomizo ķiplokus un kopā ar timiānu un rozmarīnu iepilda vistā.
No ārpuses vistu kārtīgi ieziež ar olīveļļu, pipariem un sāli.
Nomizo burkānus, pārgriež puravus uz pusēm un nogriež pupiņu pākstīm galus. Dārzeņus apviļā notecējušajā eļļā un izkārto visapkārt vistai.
Liek cepties uzkarsētajā krāsnī 1 stundu. Tad pārbauda, vai vista jau gatava (tai jābūt mīkstai, un, iedurot ar nazi, no tās tecēs dzidrs šķidrums). Ja cep traukā ar vāka, noņem to, un uz brīdi grila režīmā ļauj vistai un dārzeņiem viegli apgrauzdēties.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: