Virtuves kombainā sasmalcina cepumus līdz smilšu konsistencei.
Lielā bļodā sajauc krēmsieru kopā ar sasmalcinātajiem cepumiem. Vislabāk šo masu mīcīt ar rokām. Ja šķiet, ka masa ir pārāk lipīga, pievieno vēl cepumus, un otrādi, ja tā neturas kopā – pievieno vēl krēmsieru. Tas atkarīgs no tā, kādu krēmsieru izvēlas.
Masu sadala 25 vienādās daļās, vislabāk izmantot virtuves svarus – katra trifele 20 g. Visu savirpina vienādās bumbiņās un liek ledusskapī uz 1 stundu sastingt.
Tikmēr izkausē baltās šokolādes glazūru un ielej to bļodiņā. No baltās glazūras noņem 2 ēdamkarotes un iekrāso to rozā dekorēšanai.
Atdzesētās trifeles pa vienai mērcē glazūrā, liek uz cepamā papīra, apber ar cukura pērlītēm vai dekorē ar rozā glazūru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: