Krāsainās siera kūkas trifeles

Viegla
līdz 30 min
25 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g krēmsiera
  • 270 g “Selgas” cepumu
  • Dr. Oetker krāsainās cukura pērlītes
  • 2 iepakojumi Dr. Oetker baltās šokolādes glazūras
  • Dr. Oetker sarkanā pārtikas krāsviela

Pagatavošana

  1. Virtuves kombainā sasmalcina cepumus līdz smilšu konsistencei.
  2. Lielā bļodā sajauc krēmsieru kopā ar sasmalcinātajiem cepumiem. Vislabāk šo masu mīcīt ar rokām. Ja šķiet, ka masa ir pārāk lipīga, pievieno vēl cepumus, un otrādi, ja tā neturas kopā – pievieno vēl krēmsieru. Tas atkarīgs no tā, kādu krēmsieru izvēlas.
  3. Masu sadala 25 vienādās daļās, vislabāk izmantot virtuves svarus – katra trifele 20 g. Visu savirpina vienādās bumbiņās un liek ledusskapī uz 1 stundu sastingt.
  4. Tikmēr izkausē baltās šokolādes glazūru un ielej to bļodiņā. No baltās glazūras noņem 2 ēdamkarotes un iekrāso to rozā dekorēšanai.
  5. Atdzesētās trifeles pa vienai mērcē glazūrā, liek uz cepamā papīra, apber ar cukura pērlītēm vai dekorē ar rozā glazūru.