Vistas pusspārniņus pārlej ar 900 ml kolas un atstāj uz 1 stundu iemarinēties. Kolā esošie cukuri un skābes ļoti labi iemarinē gaļu un padara to nedaudz mīkstāku un sulīgāku.
Tad kolu ar visiem vistas spārniņiem liek uz plīts vārīties. Kad katls uzmet burbuli, pavāra 1–2 minūtes un noliek malā, lai atdziest.
Pa to laiku eļļā apcep čili un ķiplokus, tad sablendē tos, pieliekot sojas mērci, Vusteras mērci un atlikušo kolu.
Siltus vistas pusspārniņus izņem no šķidruma, kur tie vārījusies, ieliek lielā bļodā, pa virsu lej sablendēto čili pastu.
Visu kārtīgi samaisa un liek cepties līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī ar konvekcijas režīmu (ventilatoru). Vista iekšā jau ir gatava, mums to vajag tikai apsvilināt.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: