Monta ir pārliecināta vegāne, kas skaidri apzinās – mes esam tas, ko mēs ēdam. Savā jaunībā viņa jau ir paspējusi pastrādāt pie Mārtiņa Rītiņa un Raw Garden. Pašlaik Monta studē uzturzinātni un mācās katru dienu kā ar ēdiena palīdzību ne tikai sev nekaitēt, bet dziedēt un palīdzēt savam ķermenim.
Kokosriekstu piena saldējums
Viegla
ilgāk par 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
200 ml Isola Bio kokosriekstu krēma
150 ml Isola Bio brūno rīsu dzēriena
2 ēdamkarotes agaves sīrupa
sula un miziņas no 1 laima
sauja svaigu ogu – mellenes, avenes, zemenes
saldējuma trauciņi ar kātiņiem
Pagatavošana
Bļodā ielej kokosriekstu krēmu, rīsu pienu, pievieno agaves sīrupu, laima sulu un rīvētas miziņas, un visu labi samaisa.
Trauciņos liek ~ 1 tējkaroti svaigo ogu un pāri lej sagatavoto saldējuma masu.
Komentāri: