KOKOSRIEKSTU KRĒMA UN AUGĻU GROZIŅI

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 1 mango
  • 100 g zaļo vīnogu
  • 50 g fizāļu
  • 100 g zemeņu
  • 20 g Santa Maria vaniļas cukura
  • sula no ½ laima
  • 300 ml Santa Maria auksta treknākā kokosriekstu piena
  • 1 litrs eļļas
  • Rīspapīra loksnes

Pagatavošana

  1. Augļus un ogas sagriež nelielos, vienāda izmēra kubiņos. Liek bļodā, pievieno 10 g vaniļas cukura un laima sulu.
  2. Aukstu kokosriekstu pienu saputo stingrās putās, pievieno atlikušos 10 g vaniļas cukura.
  3. Rīspapīru sagriež četrās vienādās daļās un fritē karstā eļļā, kamēr rīspapīrs uzpūties balts un kraukšķīgs. Lieko eļļu nosusina papīra salvetē.
  4. Rīspapīra laiviņā vispirms liek kokosriekstu krēmu, tam pa virsu kārto augļu salātus.
  5. Iesakām ēst uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr rīspapīra laiviņas ir kraukšķīgas.

 

Komentāri: