Red Velvet siera kūkas braunijs

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

Red velvet braunijam

2 olas 

120 g sviesta

150 g Dansukker pūdercukura

sarkana krāsviela 

 

Siera kūkas kārtai

300 g krēmsiera

3 olas

200 g Dansukker pūdercukura

 

Pasniegšanai

Svaigas ogas

 

Pagatavošana

  1. Izkausē sviestu un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  2. Atsevišķā bļodā iesit olas un pievieno pūdercukuru. Ar mikseri puto līdz masa kļūst gaiša un gaisīga.
  3. Pievieno sarkano pārtikas krāsvielu un samaisa līdz iegūts viendabīgs tonis.
  4. Pievieno izkausēto sviestu un samaisa.
  5. Ieber miltus un kakao pulveri un rūpīgi iemaisa līdz iegūta viendabīga mīkla.
  6. Mīklu lej cepamformā, kas izklāta ar cepampapīru, un vienmērīgi izlīdzina.
  7. Citā bļodā liek krēmsieru, pievieno olas un pūdercukuru. Ar mikseri kuļ līdz masa ir gluda un viendabīga.
  8. Siera kūkas masu lej virs braunija kārtas. Ar kociņu vai naža galu viegli pārvelk cauri abām masām, veidojot rakstus.
  9. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā apmēram 20-25 minūtes.
  10. Atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām.

Komentāri: