Kokosriekstu jogurta un macha panna cotta ar rabarberu želeju
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
260 g kokosriekstu krēma
70 g kļavu sīrupa
1 tējkarote agaragara pulvera
230 g kokosriekstu jogurta istabas temperatūrā
1 tējkarote macha tējas pulvera
ŽELEJAI
200 g rabarberu
90 g cukura
100 g ūdens
1 g agaragara pulvera
Pagatavošana
Divās atsevišķās bļodās uz pusēm sadala kokosriekstu jogurtu istabas temperatūrā, un vienā kārtīgi iemaisa matcha
Katliņā liek kokosriekstu krēmu, kļavu sīrupu un agaragara pulveri. Maisot uzvāra un turpina vārīt apmēram 1 minūti. Masu sadala uz pusēm, katru iemaisa kokosriekstu jogurtā. Masu lej glāzītēs, katru kārtu pāris minūtes atdzesējot ledusskapī.
Pagatavo želeju. Rabarberus sagriež gabaliņos un liek katliņā karsēties kopā ar cukuru un ūdeni. Vāra, līdz rabarberi mīksti, sablendē un izberž caur sietu. Biezeni liek atpakaļ katliņā, pievieno agaragara pulveri, uzvāra un turpina vārīt apmēram 2 minūtes. Želeju lej pāri atdzesētajai panna cotta, un visu liek atpakaļ ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm sastingt.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: