Klasiskā Margarita (Neapoles stils)

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 1 mīklas bumbiņa
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 20 g Parmas siera
  • ½ mocarellas bumbiņas
  • svaigs baziliks
  • ½ tējkarotes kaltēta oregano
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

  1. Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
  2. Uzziež tomātu pastu. Pāri rīvē Parmas sieru, liek saplucinātu mocarellas sieru un svaiga bazilika lapiņas. Uzber nedaudz kaltēta oregano, un picu liek krāsnī.
  3. Cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 5–7 minūtes jeb līdz siers izkusis un garoziņa apbrūnējusi.
  4. Svaigai picai pāri lej olīveļļu.