Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Uģis Veits
Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Kivi, lapu kāpostu un ābolu salāti ar sezama sēklu dresingu
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 kivi
2 ‘Little Gem’ salāti
1 liels ābols
50 g sezama sēklu
1 vidējs gabaliņš ingvera
1–2 ēdamkarotes sojas mērces
1 daiviņa ķiploka
60 ml sezama eļļas
Pagatavošana
4 porcijām
Sezama sēklas ber uz mēreni sakarsētas pannas un grauzdē, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Pārber piestā un rupji saberž.
Nomizo ingveru un ķiploku, abus sarīvē vai ļoti smalki sagriež, sajauc ar sezama sēklām, soju un sezama eļļu.
Sagriež ābolu, saplūc salātus, nomizo kivi, ko sagriež šķēlēs. Pievieno dresingu, un labi smaisa.
Salātus var papildināt ar ceptu vistas fileju un/vai tofu sieru.
Jūs varētu interesēt
Cahohbili
SACEPUMS AR TRUŠA GAĻU UN KAZAS SIERU
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: