Kesadiljas ar vistu un sieru

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1 tējkarote kūpinātas paprikas pulvera
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tējkarote oregano
  • 1 tējkarote cukura
  • sula no 1 laima
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • ½ baltā sīpola
  • ½ sarkanās paprikas
  • 300 g “Cesvaines piens” Tilzītes siera
  • 2 tortiljas
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas filejas vidū iegriež, saplacina plānākas un liek traukā. Pievieno eļļu, laima sulu, cukuru, oregano, izspiestu ķiploka daiviņu un kūpinātu papriku. Visu kārtīgi samaisa un atstāj marinēties ledusskapī uz 20 minūtēm.
  2. Marinēto vistu apcep uz pannas, līdz tā ieguvusi zeltainu brūnu krāsu un iekšā ir izcepusies. Filejas sagriež strēmelēs un noliek malā.
  3. Tajā pašā pannā liek plānās šķēlēs sagrieztu sīpolu un papriku, visu apcep un pievieno filejas strēmelēm. Sarīvē sieru.
  4. Tortiljas vienā pusē izklāj vistas un dārzeņu pildījumu, bagātīgi pārber ar sieru un pārloka uz pusēm. To pašu atkārto ar otru tortilju. Abas pārlocītās tortiljas liek vienā uzkarsētā pannā ar eļļu, lai ir nosegta visa pannas pamatne. Cep no abām pusēm, līdz tortiljas kļūst zeltaini brūnas un siers iekšā ir pilnībā izkusis.
  5. Kesadiljas noņem no pannas, katru no tām sadala 3 daļās un pasniedz kopā ar gvakamoli, salsu vai krējumu.