Krāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai. Kartupeļus pārgriež uz pusēm, apslaka ar eļļu un liek cepties krāsnī 35–40 minūtes. Kopā ar kartupeļiem liek cepties arī ķiploka daiviņas. Pēc cepšanas visu nedaudz atdzesē.
Visus zaļumus sakapā un liek bļodā kopā ar kartupeļiem.
Visas mērces sastāvdaļas liek blenderī kopā ar krāsnī ceptajiem ķiplokiem un sablendē līdz krēmīgai konsistencei.
Mērci pārlej kartupeļiem un zaļumiem, samaisa un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: