Uzmanību!
Izceptās pankūkas nevajadzētu likt citu citai virsu, jo tad pankūkas salīp kopā un zaudē kraukšķīgumu!
Sīpolu un ķiploka daiviņas notīra, smalki sakapā kopā ar zaļumiem un pievieno biezpienam. Tāpat pievieno ķimenes, šķipsniņu sāls un visu samaisa.
Tīrus nomizotus kartupeļus sarīvē uz smalkās vai vidējās rīves un pagatavo pankūku mīklu, pievienojot olu, sāli, piparus un miltus. Samaisa. Sakarsē pannā eļļu, ar ēdamkaroti liek mīklas piciņas un apcep tās no vienas puses zeltainas.
Uzliek biezpienu un nākamo mīklas kārtu.
Pankūku veikli apgriež un apcep zeltainu otru pusi.
Pasniedz ar skābo krējumu vai piedevām pēc izvēles.
Komentāri: