Kārtainais tunča un olu salātu sendvičs

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4–6 vistu olas
  • 12 šķēles tostermaizes
  • 200 g marinētu pipargurķīšu
  • 360 g tunča savā sulā
  • 2–3 ēdamkarotes majonēzes
  • buntīte redīsu vai citu svaigo dīgstu
  • 100 g sviesta
  • 1–2 selerijas kāti

Pagatavošana

  1. Pagatavo cieti vārītas vistu olas, nomizo un sarīvē tās uz rupjās rīves.
  2. Pipargurķīšus un selerijas kātus sagriež smalkās ripiņās. 
  3. Tuncim nospiež lieko šķidrumu, sajauc to ar selerijām, gurķiem, rīvētajām olām un majonēzi. 
  4. Tostermaizi apcep sviestā uz pannas vai tosterī. 
  5. Uz maizes kārto dīgstus, olu un tunča pildījumu un pasniedz.

Komentāri: