1. Cepamo veidni ietauko ar piciņu sviesta.
2. Pienu ielej šķīvī. Tostermaizes šķēles nedaudz pamērcē pienā un kārto veidnē cieši kopā.
3. Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs.
4. Krējumu sajauc ar olu un cukuru.
5. Uz katras maizes šķēles liek rindās ābolu šķēlītes.
6. Visu pārlej ar krējuma–olu masu. Pārkaisa ar kanēli.
7. Cep līdz 200 ºC sakarsētā cepeškrāsnī, līdz “ābolmaizes” virsiņa ir viegli brūna un visa māja smaržo.
8. Pasniedz karstas.
Cepamo veidni ietauko ar piciņu sviesta.
Pienu ielej šķīvī. Tostermaizes šķēles nedaudz pamērcē pienā un kārto veidnē cieši kopā.
Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs.
Krējumu sajauc ar olu un cukuru.
Uz katras maizes šķēles liek rindās ābolu šķēlītes.
Visu pārlej ar krējuma–olu masu. Pārkaisa ar kanēli.
Cep līdz 200 ºC sakarsētā cepeškrāsnī, līdz “ābolmaizes” virsiņa ir viegli brūna un visa māja smaržo.
Pasniedz karstas.
Ļoti garšīgas 😉
cialis online has not been studied for multiple sexual attempts perdose.
Garšīgi
Iskatās kolosāli būs jāprovē pagatavot pašam