Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Karstās bumbieru siermaizītes
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
8 baltmaizes šķēles
1 ēdamkarote sviesta
8 plānas šķēlītes šķiņķa
1 bumbieris
8 šķēles siera
Pagatavošana
Baltmaizes šķēlēm abas puses apziež ar sviestu.
Uz tām uzliek šķiņķa šķēlīti, tad bumbiera šķēli un tai virsū siera šķēlīti.
Cep līdz 180 ºC sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr siers izkusis un tā maliņās sāk apgrauzdēties.
Komentāri: