Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī četru pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Karaliskā granola
Viegla
līdz 30 min
12 personām
Anna Panna rosīgi virtuvē gatavo karalisko granolu, kas brokastis padarīs vieglas un sātīgas. #piegalda
Sastāvdaļas
100 g kokosriekstu eļļas
200 g medus vai cita sīrupveidīga saldinātāja
500 g auzu pārslu
400 g karaliskā riekstu maisījuma
liela šķipsna sāls
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru.
Katliņā izkausē (neuzvāra) kokosriekstu eļļu kopā ar medu.
Lielā bļodā ieber auzu pārslas, riekstus un sāli. Pievieno šķidrās sastāvdaļas, un visu samaisa kopā.
Maisījumu ber uz paplātes un cep krāsnī 20–25 minūtes, līdz granola kļuvusi zeltaini brūna.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Milzīgs paldies! Tu garšîgi ❤️