Karaliskā granola

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
12 personām

Anna Panna rosīgi virtuvē gatavo karalisko granolu, kas brokastis padarīs vieglas un sātīgas. #piegalda

Sastāvdaļas

  • 100 g kokosriekstu eļļas
  • 200 g medus vai cita sīrupveidīga saldinātāja
  • 500 g auzu pārslu
  • 400 g karaliskā riekstu maisījuma
  • liela šķipsna sāls

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru.
  2. Katliņā izkausē (neuzvāra) kokosriekstu eļļu kopā ar medu.
  3. Lielā bļodā ieber auzu pārslas, riekstus un sāli. Pievieno šķidrās sastāvdaļas, un visu samaisa kopā.
  4. Maisījumu ber uz paplātes un cep krāsnī 20–25 minūtes, līdz granola kļuvusi zeltaini brūna.
  5. Pasniedz ar jogurtu vai smūtiju.

Komentāri:

Jūsu komentārs: