Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Kāpostu bekonvrapi ar kūpinātas paprikas majonēzi
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
1 vidēja izmēra kāposts
200 g bekona plānās, garās šķēlēs
50 g majonēzes
100 g turku jogurta
½ tējkarotes kūpinātas paprikas pulvera
1 daiviņa ķiploka
½ tējkarotes brūnā cukura
1 citrons
mazliet eļļas
mazliet sāls
Pagatavošana
Kāpostu sagriež apmēram 1–1,5 cm biezās šķēlēs, apsāla un aptin ar bekona šķēli.
Izkārto uz cepamā papīra, liek līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī un cep 15 minūtes.
Pagatavo mērci. Smalki sasmalcina ķiploku un sajauc ar turku jogurtu, majonēzi, paprikas pulveri, brūno cukuru un citronu sulu.
Komentāri: