Kanēļa un ābola virtuļi

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

120 g miltu

3 ēdamkarotes cukura

2 olas

80 g piena

2–3 palieli āboli

2 tējkarotes cepamā pulvera

1 ēdamkarote kanēļa

šķipsniņa sāls

1 litrs eļļa cepšanai

 

APVIĻĀŠANAI

50 g cukura

1 ēdamkarote kanēļa

Pagatavošana

1. Bļodā saputo olas un pienu.

2. Pievieno miltus, cukuru, cepamo pulveri, kanēli un sāli. Samaisa vienmērīgā konsistencē.

3. Ābolus nomizo, sagriež aptuveni 2 cm lielos kubiņos un iemaisa mīklā.

4. Izmantojot ēdamkaroti, nelielas mīklas piciņas fritē uz vidējas uguns uzkarsētā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas.

5. Virtuļus nosusina uz papīra salvetes un uzreiz karstus apviļā cukura un kanēļa maisījumā.

Komentāri: