120 g miltu
3 ēdamkarotes cukura
2 olas
80 g piena
2–3 palieli āboli
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 ēdamkarote kanēļa
šķipsniņa sāls
1 litrs eļļa cepšanai
APVIĻĀŠANAI
50 g cukura
1 ēdamkarote kanēļa
1. Bļodā saputo olas un pienu.
2. Pievieno miltus, cukuru, cepamo pulveri, kanēli un sāli. Samaisa vienmērīgā konsistencē.
3. Ābolus nomizo, sagriež aptuveni 2 cm lielos kubiņos un iemaisa mīklā.
4. Izmantojot ēdamkaroti, nelielas mīklas piciņas fritē uz vidējas uguns uzkarsētā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas.
5. Virtuļus nosusina uz papīra salvetes un uzreiz karstus apviļā cukura un kanēļa maisījumā.
Komentāri: