Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Kanēļa standziņas
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
8 šķēles baltmaizes (var izmantot arī sakaltušu maizi)
2 ēdamkarotes kanēļa
60 g cukura
1 ola
100 ml piena
sviests cepšanai
Pagatavošana
Maizes šķēlēm nogriež garoziņas, un sagriež tās strēmelēs. Seklā bļodiņā sakuļ kopā pienu ar olu. Atsevišķā šķīvītī sajauc kanēli ar cukuru. Pannu sakarsē un izkausē gabaliņu sviesta.
Katru maizes gabaliņu mērc olā un pēc tam kārtīgi apviļā cukurā. Cep uz pannas, kamēr paliek zeltaini brūni.
Komentāri: