Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Kāļu salāti ar rutkiem
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
1 kālis
1 burkāns
1 rutks
1 liels, skābens ābols
1 sīpols
1–2 ēdamkarotes zaļumu
pēc izvēles (dilles, pētersīļi, selerijas)
skābais krējums salātu
sajaukšanai
sāls
Pagatavošana
Visus dārzeņus notīra. Kāli, rutku, ābolu un burkānu sarīvē skaidiņās. Sīpolu smalki sagriež. Zaļumus noskalo un smalki sakapā.
Vienkārši, ērti, ātri un gardi!
Really great info can be found on site.