Bļodā iesijā miltus, kukurūzas cieti un kakao pulveri.
Citā bļodā liek sviestu istabas temperatūrā, ar mikseri saputo, līdz tas kļuvis gaisīgs, pievieno pūdercukuru un olas dzeltenumu, saputo. Tad pievieno šķīstošās kafijas maisījumu, ieputo.
Sviesta maisījumam pievieno miltu maisījumu, ar mikseri samaisa līdz drupaču konsistencei. Tad pievieno kapātu kafijas pupiņu gabaliņus un ar rokām samīca viendabīgu mīklu.
Ar rokām no mīklas izveido garu desu, ar nazi mīklu sagriež 2 x 2 cm mīklas gabaliņos. Ar rokām no katra mīklas gabaliņa veido ovālu cepuma formu un liek uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Katrā cepumiņā ar galda nazi iespiež līniju kā kafijas pupiņai. Pirms cepšanas cepumus liek ledusskapī uz stundu pilnībā atdzist, lai tie cepoties nepazaudētu formu.
Cepumus cep līdz 160 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī 12–14 minūtes. Pirms ēšanas 10 minūtes ļauj atdzist.
Komentāri: