Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Kabaču salāti ziemai
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
4 kg kabaču
1 kg burkānu
1 glāze cukura
3 ēdamkarotes sāls
1 glāze eļļas
½ glāzes galda etiķa (9%)
2 ķiploka galviņas
Pagatavošana
Kabačus nomazgā, nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos. Ja kabači ir nelieli un miza ir mīksta, tad tos var nemizot.
Burkānus notīra, noskalo un sarīvē uz rupjās rīves.
Ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi vai smalki sakapā.
Kabačus, burkānus un ķiplokus liek katlā, pievieno eļļu, sāli, cukuru un sautē uz nelielas liesmas 40 minūtes.
Pielej etiķi, samaisa un sautē vēl 20 minūtes.
Pilda karstus tīrās, ar verdošu ūdeni izplaucētās burkās.
Burkas aizvāko un apgriež uz leju, pārsedz ar segu un tur 24 stundas.
Hello to every body, it’s my first visit of this web site; this webpage includes remarkable and really fine information in favor
of visitors.
http://www.undangancinta.com undangan pernikahan unik undangan pernikahan online