1. Kabaci nomizo un, ja ir, izņem sēklas. Sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2. Indijas riekstus sadrupina.
3. Kabaču skaidiņām pievieno drupinātos riekstus, olu, miltus, sāli un cukuru. Visu sajauc viendabīgā mīklā. Ļauj uzbriest 10 minūtes.
4. Uzkarsē pannā eļļu un ar karoti liek mazas apaļas pankūciņas. Cep brūnas no abām pusēm.
5. Pasniedz karstas ar skābu krējumu.
Kabaci nomizo un, ja ir, izņem sēklas. Sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Indijas riekstus sadrupina.
Kabaču skaidiņām pievieno drupinātos riekstus, olu, miltus, sāli un cukuru. Visu sajauc viendabīgā mīklā. Ļauj uzbriest 10 minūtes.
Uzkarsē pannā eļļu un ar karoti liek mazas apaļas pankūciņas. Cep brūnas no abām pusēm.
Pasniedz karstas ar skābu krējumu.
Komentāri: