Kabaču–riekstu pankūciņas

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 2 mazi vai 1 vidējs kabacis
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 ola
  • 100 g Indijas riekstu
  • 1 ēdamkarote cukura, šķipsniņa sāls
  • 100 ml krējuma
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

1. Kabaci nomizo un, ja ir, izņem sēklas. Sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2. Indijas riekstus sadrupina.

3. Kabaču skaidiņām pievieno drupinātos riekstus, olu, miltus, sāli un cukuru. Visu sajauc viendabīgā mīklā. Ļauj uzbriest 10 minūtes.

4. Uzkarsē pannā eļļu un ar karoti liek mazas apaļas pankūciņas. Cep brūnas no abām pusēm.
5. Pasniedz karstas ar skābu krējumu.

1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kabaci nomizo un, ja ir, izņem sēklas. Sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indijas riekstus sadrupina.

 

3. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kabaču skaidiņām pievieno drupinātos riekstus, olu, miltus, sāli un cukuru. Visu sajauc viendabīgā mīklā. Ļauj uzbriest 10 minūtes.

 

4. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uzkarsē pannā eļļu un ar karoti liek mazas apaļas pankūciņas. Cep brūnas no abām pusēm.

5. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasniedz karstas ar skābu krējumu.