Kabaču braunijs

Viegla
līdz 1 h
8 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g kabaču
  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 150 g auzu miltu
  • ½ tējkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes kakao
  • 1 tējkarote sodas
  • 150 g cukura

Pagatavošana

  1. Kabačus sarīvē uz smalkās rīves, pievieno olas un eļļu, un visu apmaisa.
  2. Visas sausās sastāvdaļas ber atsevišķā bļodā un samaisa, pievieno tās kabaču masai, un visu kārtīgi samaisa.
  3. Lej ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā formā (masā var iedrupināt tumšo vai piena šokolādi), cep 180 ºC temperatūrā aptuveni 15–17 minūtes, pilnībā neizcep, lai braunija vidus saglabātos mitrs.

Komentāri: