Kabačus sarīvē uz smalkās rīves, pievieno olas un eļļu, un visu apmaisa.
Visas sausās sastāvdaļas ber atsevišķā bļodā un samaisa, pievieno tās kabaču masai, un visu kārtīgi samaisa.
Lej ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā formā (masā var iedrupināt tumšo vai piena šokolādi), cep 180 ºC temperatūrā aptuveni 15–17 minūtes, pilnībā neizcep, lai braunija vidus saglabātos mitrs.
Ļoti gardi un labi izdodas! Recepte pavisam viegla un ātra. Saldais gatavs jau tikai dažās minūtēs! Lielisks veids kā patērēt lielos daudzumus kabaču. 🙂
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Ļoti gardi un labi izdodas! Recepte pavisam viegla un ātra. Saldais gatavs jau tikai dažās minūtēs! Lielisks veids kā patērēt lielos daudzumus kabaču. 🙂