Nelielā katliņā uzvāra ūdeni ar piparmētru lapiņām, pievieno cukuru, pavāra 2 minūtes.
Pievieno uzbriedinātu želatīnu un pārtikas krāsvielu, sablendē.
Liek atdzist un uzglabā aukstumā līdz pasniegšanai.
Jēra karbonādes gabalus apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.
Čuguna pannā uzkarsē olīveļļu un cep gabalus 5 minūtes no katras puses, kad apgriež otrādi, pievieno sviestu. Atkarībā no pannas izmēriem gabalus cep pa 2–3 reizē.
Pannā palikušajam sviestam pievieno citronu sulu, ar ko pārlej visus karbonādes gabalus.
Apceptos gabalus liek cepešpannā un liek krāsnī cepties. Cep, līdz iekšējā temperatūra sasniegusi vismaz 65 ºC temperatūru.
Komentāri: