Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes
Jāņu un neJāņu šašliks
Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 kg cūkgaļas karbonādes
1 citrons
2 ēdamkarotes medus vai cukura sīrupa
5 ēdamkarotes sojas mērces
1 tējkarote sāls
1 tējkarote melno piparu
1 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana
Gaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs un liek bļodā.
Pievieno sulu no 1 citrona (var pievienot arī miziņu), sojas mērci, medu, sāli, piparus un olīveļļu. Visu samīca un atstāj vismaz uz 1 stundu iemarinēties.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: