Pasniegšanai:
1. Jāņogas noņem no kātiņiem, ber katlā, pievieno pūdercukuru un maisot uzvāra.
2. Iegūto virumu lej klāt bļodiņā ar tapiokas cieti un maisa, līdz saveļas bieza, vijīga mīkla. Sākumā maisa ar kociņiem, beigās ar rokām.
3. Mīklu saveļ bumbā un izrulē plakanu. Ar nazi sagriež mazos 1 cm kubiņos.
4. Katru kubiņu saveļ apaļā bumbiņā. Kad bumbiņas visas saveltas, katliņā uzvāra ūdeni, ber tajā bumbiņas un vāra tik ilgi, līdz visas bumbiņas ir uzpeldējušas augšā.
5. Bumbiņas nokāš, ber bļodiņā un pievieno vēl 2 ēdamkarotes cukura. Apmaisa, lai cukurs izkūst.
6. Sagatavo burbuļtēju pasniegšanai. Glžēs ber ledu, pievieno pāris ēdamkarotes sagatavoto bobas bumbu un aplej visu ar tēju. Lai labi garšo.
Komentāri: