Pākšaugus noskalo zem tekoša ūdens, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj uzbriest vismaz 4 stundas.
Sīpolus un burkānus nomizo. Sīpolus smalki sakapā, burkānus un selerijas kārtus sagriež smalkos kubiņos.
Zupas katlā lej eļļu, pievieno melnos graudu piparus, lauru lapas un visus sagrieztos dārzeņus, visu apcep, līdz dārzeņi kļūst zeltaini un aromātiski. Pievieno uzbiedinātos pākšaugus un buljonu, visu vāra, līdz pākšaugi ir ļoti mīksti. Ja šķiet par maz šķidruma, tad pievieno vēl buljonu. 5 minūtes pirms vārīšanas beigām sakapā kale kāpostu un iemaisa to zupā.
Zupu salej bļodās, pirms pasniegšanas pārber ar Parmas sieru, pievieno prošuto šķiņķi un bauda kopā ar siltu bageti.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: