Daži padomi, lai kūka sanāktu tiešām lieliska!
Pirmkārt, ja iegādātās dateles šķiet pārāk cietas, tad tās pirms gatavošanas aplej ar siltu ūdeni un ļauj tām uzbriest.
Lai kūkas virsējā kārta izdotos gardāka, Indijas riekstus nepieciešams uzbriedināt. Anna tos aplēja ar verdošu ūdeni jau dienu iepriekš un ļāva tiem briedināties visu nakti, taču, ja ar plānošanu tik labi neveicas, tad pietiks arī ar divām stundām pirms gatavošanas. Mazāk gan nevajadzētu, jo tas nepieciešams, lai kūka iegūtu krēmīgu konsistenci.
Pirms kūkas krēmam pievieno izkausēto kokosriekstu sviestu, pārliecinies, ka tas ir atdzisis, līdz ar ko vislabāk šīs kūkas gatavošanu sākt tieši ar sviesta kausēšanu.
Komentāri: