Bļodā virs katliņa ar uzvārītu ūdeni izkausē kokosriekstu eļļu.
Traukā, kurā plānots atdzesēt fadžu, ieklāj cepamo papīru.
Izkausētajā eļļā iemaisa kļavu sīrupu, Indijas riekstu sviestu un sāli. Samaisa vienmērīgā masā un iemaisa kokosriekstu miltus un iepriekš apgrauzdētus (apmēram 5 minūtes 180 °C temperatūrā), viegli sasmalcinātus Indijas riekstus vai mandeles.
Gatavo masu izlīdzina iepriekš sagatavotajā traukā un atdzesē ledusskapī vismaz 2 stundas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: