Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Autors: Rūdolfs Milzarājs
HAVANA NEGRONI
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
25 ml Havana Club 3y
25 ml Itālijas rūgtā liķiera
25 ml Itālijas saldā sarkanā vermuta
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas salej glāzē, kas pildīta ar ledu, un kārtīgi apmaisa aptuveni 30–40 sekundes.
Dekorē ar apelsīna mizu. Lielisks aperitīvs pirms sēšanās pie svētku galda.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: