Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Halovīna cepumi
Viegla
līdz 30 min
8 personām
Sastāvdaļas
1 iepakojums baltās šokolādes glazūras
1 iepakojums tumšās šokolādes glazūras
Dr. Oetker cukura pērlītes dekorēšanai
1 iepakojums Dr. Oetker desertu glazūras zīmuļu
16 salmiņi vai koka irbulīši
Pagatavošana
Oreo cepumos sadur salmiņus vai koka irbulīšus, lai izveidotu cepumu uz kociņa.
Abas šokolādes glazūras izkausē, lai tās ir viendabīgas.
Oreo cepumus pa vienam mērcē kādā no glazūrām un kārto uz dēlīša, kas izklāts
ar cepamo papīru.
Kamēr glazūra nav sacietējusi, dekorē ar cukura pērlītēm. Ar desertu glazūras
zīmuļu palīdzību veido dažādas briesmonīšu detaļas – acis, mutes, matus.
Pirms pasniegšanas pagaida, līdz glazūra sacietē.
Jūs varētu interesēt
Lazdu riekstu un šokolādes sviests
ŠOKOLĀDES UN CEPUMU GARDUMS
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: