Halovīna cepumi

Viegla
līdz 30 min
8 personām

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums baltās šokolādes glazūras
  • 1 iepakojums tumšās šokolādes glazūras
  • Dr. Oetker cukura pērlītes dekorēšanai
  • 1 iepakojums Dr. Oetker desertu glazūras zīmuļu
  • 16 salmiņi vai koka irbulīši

Pagatavošana

  1. Oreo cepumos sadur salmiņus vai koka irbulīšus, lai izveidotu cepumu uz kociņa.
  2. Abas šokolādes glazūras izkausē, lai tās ir viendabīgas.
  3. Oreo cepumus pa vienam mērcē kādā no glazūrām un kārto uz dēlīša, kas izklāts
    ar cepamo papīru.
  4. Kamēr glazūra nav sacietējusi, dekorē ar cukura pērlītēm. Ar desertu glazūras
    zīmuļu palīdzību veido dažādas briesmonīšu detaļas – acis, mutes, matus.
  5. Pirms pasniegšanas pagaida, līdz glazūra sacietē.