Monta ir pārliecināta vegāne, kas skaidri apzinās – mes esam tas, ko mēs ēdam. Savā jaunībā viņa jau ir paspējusi pastrādāt pie Mārtiņa Rītiņa un Raw Garden. Pašlaik Monta studē uzturzinātni un mācās katru dienu kā ar ēdiena palīdzību ne tikai sev nekaitēt, bet dziedēt un palīdzēt savam ķermenim.
Grūbas ar garnelēm, avokado un tomātiem
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 glāze grūbu
2 ēdamkarotes olīveļļas
3 daiviņas ķiploku
400 g saldētu lielo garneļu
2 vidēji tomāti
1 čili pipars
1 liels avokado
200 g mazo tomātiņu
sasmalcināti pētersīļi pasniegšanai
1 laims pasniegšanai
Pagatavošana
Katliņā ar divreiz vairāk ūdens un šķipsnu sāls ~ 15 minūtes vāra grūbas, līdz ūdens ir izvārījies.
Smalki sagriež ķiplokus, čili un lielos tomātus.
Uzkarsē pannu, pielej eļļu un 1 minūti apcep ķiplokus un čili, tad pievieno tomātus un garneles, cep zem vāka ~ 7 minūtes līdz brīdim, kad garneles ir viegli rozīgas. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Sagriež avokado un mazos tomātiņus, pievieno tos grūbām, pa virsu liek garneles un pasniedz, apberot ar pētersīļu lapiņām un uzspiestu laima sulu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: