Vispirms pagatavo marinādi – ķiplokus smalki sakapā un samaisa bļodiņā kopā ar balzametiķi, kļavu sīrupu, sojas mērci un timiānu.
Sēnes notīra, pārgriež uz pusēm un liek pagatavotajā marinādē. Kārtīgi izmaisa, lai visas sēnes būtu noklātas ar marinādi. Atstāj marinēties uz 30 minūtēm.
Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un veido iesmiņus – pamīšus uz koka iesmiņiem uzdur šampinjonu un ķiršu tomātu pusītes. Izveidotos iesmiņus cep uz grila 2–3 minūtes no abām pusēm.
Pirms pasniegšanas iesmiņus pārkaisa ar kūpināto sāli.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: