Grilētu plūmju un mocarellas salāti

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 500 g stingru plūmju
  • 2 bumbas mocarellas siera
  • 1 buntīte bazilika
  • 3 ēdamkarotes kaņepju eļļas
  • 1–2 ēdamkarotes medus
  • 1 ēdamkarote šerija etiķa

Pagatavošana

  1. Plūmes pārgriež uz pusēm un liek cepties uz sakarsētas grilpannas, līdz tās ir mīkstas.
  2. Plūmes liek bļodā atdzesēties, pārslaka ar medu, šerija etiķi un kaņepju eļļu, lai savelkas garšas.
  3. Notīra baziliku no kātiņiem un ar rokām saplēš smalkos gabaliņos. Mocarellu saplūc smalkāk. Baziliku un sieru pievieno plūmēm. Visu sajauc un pasniedz.

Komentāri: