1. Bļodā pilda ūdeni un liek kūpināmās šķeldas samitrināties. Atliek bļodu malā.
2. Vistas šķiņķi, sagriež mazākos gabalos, pievieno kapātu čili, teriyaki mērci, piespiež sulu no viena laima un
atstāj marinēties.
3. Arbūzam nogriež mizu un sagriež kodiena izmēra gabalos. Liek bļodā.
4. Mocarellu saplūc gabalos un pievieno arbūzam. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un sagriež
īkšķa lieluma gabalos, pievieno arbūzam.
5. Salātiem pārspiež ½ laima sulu un pievieno 2 ēdk. ponzu mērci.
6. Cep vistas šašliku uz vidēji karsta grila, ik pa laikam pievienojot sauju mitras kūpināmās šķeldas. Vistu cep
5 min no katras puses vai līdz iekšējā temperatūra sasniedz +72 C.
7. Pirms pasniegšanas salātiem pievieno rukolu un mazliet olīveļļas, apmaisa un pasniedz ar šašliku.
Komentāri: