Pagatavo saldējumu. Blenderī ielej sojas pienu un laima sulu. Blendējot lēnām pilina klāt eļļu, tāpat kā gatavojot majonēzi. Kad masa sabiezējusi, pieblendē klāt sīrupu, laima miziņu un piparmētru.
Atsevišķi saputo auzu krēmu, un sajauc abas masas kopā. Liek saldēties.
Ananasa šķēles apviļā cukurā, smalki sakapātā čili un atstāj ievilkties uz 30 minūtēm.
Grilē vidējā karstumā 3–5 minūtes no katras puses.
Pasniedz siltu ananasu ar saldējuma bumbu un uzrīvētu svaigu laima miziņu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: