Proteīna saldējums ar grilētiem augļiem

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Vasaras karstajās dienās, kad gribas kādu īpašu desertu, perfekts sabiedrotais būs grilēti augļi ar saldējumu. Pamēģini grilētus augļus pasniegt ar Balicovo proteīna saldējumu, kas garšā ir gaisīgāks, vieglāks un joprojām atsvaidzinošs. Grila ballītē arī desertam jābūt vietai!

Sastāvdaļas

Grilēti persiki ar mango saldējumu

  • 4 gatavi persiki
  • 20 g kausēta sviesta
  • 100 g granolas
  • 2 bumbas Balticovo mango proteīna saldējuma
  • piparmētras lapiņas dekorēšanai

Grilēts ananass ar zemeņu saldējumu

  • 1 ananass
  • 20 g kausēta sviesta
  • 2 bumbas Balticovo zemeņu proteīna saldējuma
  • 30 g grauzdētu kokosriekstu šķēlīšu
  • 1 laims
  • piparmētras lapiņas dekorēšanai

Pagatavošana

Grilēti persiki ar mango saldējumu

  1. Pārgriež persikus uz pusēm, izņem kauliņu un iesmērē ar kausētu sviestu.
  2. Uz grila vai grilpannas apcep persikus ar griezto pusi uz leju, lai veidojas iedegušas restes nospiedums.
  3. Grilēto persiku liek uz šķīvja, kauliņa vietā ieliek mango saldējuma bumbu, pārkaisa ar granolu un dekorē ar piparmētras lapiņām.

Grilēts ananass ar zemeņu saldējumu

  1. Ananasu sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlēs, ko apsmērē ar kausētu sviestu no abām pusēm.
  2. Uz grila vai grilpannas apcep ananasa šķēles no abām pusēm, lai veidojas iedegušas restes nospiedums.
  3. Grilēto ananasu liek uz šķīvja, vidū liek saldējuma bumbu. Garnē ar kokosriekstu šķēlītēm, uzrīvē laima miziņu, dekorē ar piparmētras lapiņām.